Diós négyzet alapú torta

A MARLENKA portfólió legismertebb terméke a négyzet alapú változat. Diós ízben elengedhetetlen kiegészítője minden igényes kávézónak, bárnak, vendéglátó egységnek. Összetéveszthetetlen ízével, kiemelkedő tulajdonságaival, kiegyensúlyozott minőségével, és ismertségével mindenki garantált sikert érhet el vendégeinél. A hosszú eltarthatóság biztosítja a 100%-os értékesítés lehetőségét, nincs veszteség az eladatlan, megromlott sütemények miatt. A terméket a vendéglátó egységek maguk szeletelik fel, így teljes mértékben a fogyasztói szokásokhoz, igényekhez tudják szabni a szeleteket méretben és árban egyaránt.

Főbb termékjellemzők

  • súly: 800 gramm (+/- 5%)
  • csomagolás, méret: védőgázas fóliában, 220x225x65 mm(+/- 5%) papír dobozba helyezve
  • gyűjtőcsomagolás (6x800g) méret: 698x231x143 mm
  • javasolt szeletelés: 8-9-12-16-18 szelet, langyos, vizes késsel
  • szavatosság: gyártástól számított 90 nap (2-24°C szobahőmérsékleten tárolva, bontatlan csomagolásban)
  • VTSZ szám:
  • ÁFA kategória: 18%

Diós torta

  • zsír-tartalom: 22,5% (+/-3%)
  • fehérje-tartalom: 5,76% (+/-3%)
  • szénhidrát-tartalom: 47,5%
  • energia-tartalom: 1.761 kJ/100g (420,6 kcal/100g)
  • összetevők: búza liszt, növényi zsír, cukor, tojás sárgája, méz (3,6%), kakaóporos sűrített tej, glükóz szirup, dió (1,4%), sütőpor